3375 Edison Way,  Menlo Park, CA 94025


ММ Хоспитал Хигиена е застапник и дистрибутер на светски реномирани производители во сегментот на Хигиена, Дезинфекција и Стерилзација меѓу кои спаѓаат:Ecolab,Wipak,3M,Neomedic,Belintra,WarwickSasco,TTSystem,Sun Shoes и Primus.

Сите наши производи ги исполнуваат сите барања на меѓународните стандарди и регулативи,а се продаваат во повеќе од 100 земји во светот.

Сето тоа преставува гаранција дека посредно се грижиме за здравјето на луѓето оневозможувајќи и сведуваќи ја можноста за инфекции на минимум.

Освен информациите за бенефитите и начините на употреба на нашите производи, ние нудиме едукација, совети и обука за примена на стандарди, процеси и протоколи во сегментот на Хигиена, Дезинфекција и Стерилзација.
bul.Oktomvriska Revolucija 4-1/7,
1000 Skopje R.Makedonija
Office: +389 2 3246 925
MM Hospital Higiena